Framia notifikationer - Du kan få notifikationer på din computer, telefon og tablet

profile
for 4 år siden

Framia har for noget tid siden får et notifikationssystem, så man udover at kunne modtage e-mails, så også kunne få WebPush beskeder. WebPush betyder at man kan få beskeder direkte i sin browser (også selvom man ikke er på Framia) og dette gælder også på telefonen.

 

Udover notifikationer lavede jeg også en Framia App, som pt. kun er tilængelig på Android telefoner (mere om dette senere)

De førnævnte notifikationer, fungerer således at en bruger giver tillaldelse til at modtage notifikationer, dette gemmer Framia så i dens database.
Alt dette virker ganske fint - men så kom der en app!

 

Hvis man så havde downloaded Framia Appen og kiggede rundt på Framia, ville man per side man besøgte på Framia, så blive tilmeldt notifikationerne. Besøgte man 10 sider, ville man altså tilmelde sig selv (uden at vide det) 10 gange. Hvis så Framia skulle sende notifikationer ud, ville man få samme notifikation hele 10 gange.

 

Det beklager vi dybt at nogle måtte have fået "aaaaalt" for mange notifikationer - jeg har rettet nogle fejl for at løse problemet, og holder naturligvis øje med det hele indtil alt kører som det skal igen.

Du skal være logget ind for at kunne skrive Login her