Framias historie - Lidt om Framias historie

profile
for 7 år siden

Tak skal I have, Steen og Ninna - det glæder mig I kan lide siden :)

profile
for 7 år siden

nej det er os det skal sige tak. god side

Ninna og Steen

 

profile
for 7 år siden

Baggrundshistorie

Framia har ikke altid heddet Framia, men tilbage i 2010 startede siden med at hedde Click-Aabenraa.dk og var et 'for sjovt' projekt for mig , da min far (Leif Thøisen) havde kursister til foto undervisning som manglede et værktøj til at kunne dele billeder med hinanden. Selvom der tilbage i 2010 var mange steder man kunne dele sine billeder, var tonen i mod begyndere alt for hård, og hverken hjælpende eller konstruktiv. Det ville jeg lave om på, og byggede så Click-Aabenraa.dk.

Vi startede med et begrænset antal brugere, som var kursister hos min far. Et års tid senere begyndte der at tikke e-mails ind fra personer som ikke var med i kurserne, som ønskede at få adgang, hvilket jeg selvfølgelig tillod.

Inden jeg fik set mig om, havde vi så mange brugere at vi måtte skifte servere til noget ekstra hestekræft og da siden nu ikke kun var for Click-Aabenraa.dks kursister, gav det ikke mening at beholde navnet. Derfor hedder den i dag Framia!

 

Et gammel billede af det oprindelige Click-Aabenraa.dk site.

 

Kæmpe tak til dig!

Jeg er yderst taknemmelig for al opbakning fra hver og en, det har virkelig hjulpet.

Jeg har fået talrige beskeder/e-mails/facebook chat og telefon opkald med ris og ros for siden - uden den havde den ikke set ud som den gør i dag - Mange mange tak for det

 

7 år senere - altså i dag!

Der er sket en hel del på 7 år, Framia har fået et væld af nye medlemmer (mange tak for det) og par nye funktionaliteter. Ikke mindst er atmosfæren og tonen på Framia en dejlig behagelig en, hvilket var mit mål fra begyndelsen af, og det kan jeg takke alle jer for!

 

Jeg håber at I vil fejre dagen sammen med mig og de hjælpende folk på Framia. Alle medlemmer har fået 100 point de kan bruge på hvad de ønsker.

Der er oprettet en konkurrence som alle kan deltage i :)

Du skal være logget ind for at kunne skrive Login her